Posilovací kolečko na břicho TUNTURI s podložkou

Posilovací kolečko na břicho TUNTURI s podložkou

Posilovací kolečko s molitanovými rukojeťi a podložkou pod kolena Více informací

 Skladem v eshopu
369
305 bez DPH
DPH:
21 %
ks
Výrobce:
TUNTURI
Kód výrobku:
14TUSFU270
Katalogové číslo:
A01-509
EAN:
8717842022306
Záruka:
2 roky
Přidat k porovnání

TUNTURI EXERCISE WHEEL DELUXE
Chcete posílit svalovou sílu v kombinaci se zlepšením rovnováhy? To je možné: s tímto dvojitým cvičebním kolečkem Tunturi procvičíte svaly horní části těla.

Chcete si vybudovat svalovou sílu v kombinaci se zlepšením rovnováhy? To je možné: s tímto kolečkem Tunturi Double Exercise Wheel procvičíte svaly horní části těla. Udržujte rovnováhu během tréninku správným prováděním valivého pohybu.

Dobrý úchop
Toto cvičební kolečko trénuje břišní, zádové a horní svalové partie těla při zachování úchopu. Dvojité kolečko a pěnové protiskluzové rukojeti vám umožní snadné zvládnutí techniky. Podložka pod kolena zajišťuje, že si při cvičení neublížíte na kolenou.

Výhody posilovacího kolečka Tunturi Deluxe
- Dvojité, pevné kolečko na cvičení
- Protiskluzové rukojeti
- Včetně podložky

Kombinujte silový trénink s tréninkem rovnováhy. Vyberte si Tunturi Exercise Wheel Deluxe.

O Tunturi

Cítit se lépe každý den. To je motto společnosti Tunturi. Naše kořeny leží ve Finsku, kde dva bratři založili v roce 1922 obchod s jízdními koly. Nyní, o více než 100 let později, jsme nizozemskou společností a globální značkou. Podporujeme vás na cestě za zdravým a zdatným tělem, vyrovnanou myslí a šťastným životem. Činíme tak pomocí široké nabídky kardio a silových trenažérů, příslušenství a podpůrných aplikací. Je to sortiment, který se neustále rozšiřuje a zdokonaluje, s kvalitními výrobky a vynikajícími zárukami. Nemůžete se zorientovat nebo máte dotazy? Náš servisní tým je připraven vám pomoci.

Včetně bezplatné aplikace Tunturi Training

Hledáte pomoc, inspiraci nebo motivaci pro svůj trénink? V aplikaci Tunturi Training najdete tisíce animovaných fitness cvičení, návodů a tréninkových videí. Ty vám pomohou dostat ze sebe a z výrobků Tunturi maximum. Můžete trénovat samostatně a vytvořit si vlastní tréninkový plán, stejně jako navštěvovat skupinové lekce a využívat komunitu. Knihovna je pravidelně aktualizována, takže v aplikaci najdete vždy nové výzvy a inspiraci. A to je na tom to nejkrásnější: Tunturi Training je 100% zdarma! a můžete si ho stáhnout z App Store a Play Store!

Přehled specifikací:
○ Rozměry: D: 26 cm Š: 23 cm V: 60 cm
○ Hmotnost: 0,650 kg
○ Materiál: syntetika
○ Kód výrobku: 14TUSFU270
○ EAN kód: 8717842022306

Parametry

Tunturi: Tunturi

Uživatelská recenze produktu Posilovací kolečko na břicho TUNTURI s podložkou

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů